fbpx

Concert De Avonduren op dak van Hofbogen

Motel Mozaique en Rotown presenteren een concert op een vrij ongewone locatie: De Avonduren treedt op zondag 22 april op op het dak van de Hofbogen! Dit concert is onderdeel van het Motel Mozaique festival maar het gaat hier om een zogenaamd ‘plus-concert’ waar apart kaartverkoop voor is. Om het bij te kunnen wonen dien je een ticket a 7,50 euro te kopen, dit geldt dus ook voor bezoekers van het festival. Tickets zijn per direct te koop via de websites van Motel Mozaique en Rotown.

De Avonduren

Vanuit Kytopia, het creatieve nest van Colin Benders, is begin 2012 een nieuw, spraakmakend project aan het licht gekomen. De Avonduren vertelt hedendaagse, muzikale sprookjes met een mysterieuze en avontuurlijke ondertoon. Aan de leiding staat MC Kapabel, die twee jaar lang aan het debuutalbum schreef. Hij wordt muzikaal begeleid door leden van The Kyteman Orchestra. Het geheel is een treffende combinatie van tekst en klank, met invloeden van jazz, hiphop, folk, funk en drum ’n bass.

Hoe, wat, waar?
Motel Mozaique & Rotown presenteren: De Avonduren
Datum: Zondag 22 april 2012
Locatie: Op het dak van de Hofbogen (‘Perron Mozaique’) / Adres: Raampoortstraat 30
Deuren / dak open: 14.00 uur / Aanvang 15.00 uur
Entree: € 7,50 (ex. servicekosten) / Voorverkoop is direct gestart, klik hier om e-tickets te kopen via de online webshop van Motel Mozaique.