fbpx

Club Guy & Roni en Egied Simons

Twee nieuwe bevestigingen voor het Motel Mozaique 2013 Festival: Club Guy & Roni (performance) en Egied Simons met Naked Eye Light (beeldende kunst).

Club Guy & Roni is een Gronings dansgezelschap, dat onder leiding van Roni Haver en Guy Weizman dynamische en explosieve voorstellingen maakt. Ze werkten samen met kunstenaars van diverse disciplines, zoals muziek, film, theater, en daarnaast ook met wetenschappers, filosofen en psychologen. In hun (rauwe) voorstellingen komen serieuze thema’s aan bod, maar wel in combinatie met humor en entertainment. Tijdens Motel Mozaique 2013 is het collectief special guest en geeft het pop-up performances op verschillende plekken en tijdstippen.

Beeldhouwer en fotograaf Egied Simons keert terug naar Motel Mozaique. Vorig jaar was hij actief met zijn Cita Morgana Rotterdam, een bus die is omgebouwd tot donkere kamer met op het dak een grote lens gericht op de hemel. Dit jaar is hij op het festival te zien met Naked Eye Light: een projectie van een zoekend oog door middel van een bewegende lens die als pupil fungeert.

Lees meer onder Programma