fbpx

Bezoek vijf toonaangevende kunstinstellingen tijdens MM14

Tijdens Motel Mozaique laten we je graag de mooiste en tofste plekken van Rotterdam zien, en daar horen ook deze toonaangevende kunstinstellingen bij: Kunsthal Rotterdam, Museum Boijmans van Beuningen, Het Nieuwe Instituut, TENT en Witte de With Center for Contemporary Art!

Na het succes van vorig jaar zijn we opnieuw een samenwerking aangegaan waardoor je op vertoon van je Motel Mozaique-polsbandje (dagkaart of passe-partout) Boijmans, TENT en Witte de With gratis kunt bezoeken. Daarnaast krijg je bij de Kunsthal – waar je o.a. de immens populaire tentoonstelling S.H.O.E.S. kunt zien – 50% korting op de toegangsprijs van 11 euro en bij Het Nieuwe Instituut korting op de entreeprijs (van 10 euro naar 6,50 euro). Als je bij Boijmans de tentoonstelling Brancusi, Rosso, Man Ray – Framing Sculptures wilt bezoeken dien je 5 euro (i.p.v. 17,50!) bij te betalen.

Aangezien de uitgifte van polsbandjes op vrijdag 4 april start om 16:00 en bovengenoemde instellingen op vrijdag om 17:00 de deuren sluiten (m.u.v. TENT, open tot 21:00), raden we je aan om op zaterdag 5 april overdag de musea te bezoeken.

Kijk voor meer informatie over de tentoonstellingen onder Programma en klik op Art. Geniet tijdens Motel Mozaique van al het moois dat de Rotterdamse musea/kunstinstellingen te bieden hebben!

Festival news