fbpx

Belle & Sebastian terug op Motel Mozaique!

Tijdens de komende editie van het Motel Mozaique (7-10 april 2011) verwelkomen we voor de tweede keer in de geschiedenis van het festival Belle & Sebastian. Naar aanleiding van hun onlangs verschenen album ‘Write About Love’ geeft de Schotse band op zaterdag 9 april tijdens Motel Mozaique in Rotterdam hun enige Nederlandse optreden (en daar zijn we dan ook erg trots op!!). 

Festival passe-partouts a 55 euro, voor vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2011 (donderdag 7 en vrijdag 10 april bestaan uit gratis programma), zijn al in de voorverkoop verkrijgbaar. Dagkaarten voor vrijdag 8 of zaterdag 9 april zijn pas vanaf 1 januari 2011 in de voorverkoop verkrijgbaar.

Koop hier direct je tickets voor het festival of kijk er voor meer ticket informatie.

Over het onlangs verschenen Belle & Sebastian album ‘Write About Love’: “Belle And Sebastian heeft eigenlijk nog nooit een minder album gemaakt, of het zou de soundtrack ‘Storytelling’ moeten zijn, maar dat telt niet als echt album. ‘Write About Love’ is opnieuw een album van uitzonderlijke klasse. Stuart Murdoch schreef als vanouds de meeste songs en de drie songs die hij niet schreef worden gezongen door de schrijvers zelf: Sarah Martin en Stevie Jackson. De benadering van het nieuwe album is vloeiend. Met groot gemak lijken de elf songs geschreven. Licht eclectische liedjes die de geest van weleer uitademen. Bijvoorbeeld als B&S bijna The Who citeert of als de productie in een soort Motown soul is onder gedompeld. ‘Write About Love’ lijkt vooral om de puurheid van de songs te draaien. Achteloos swingen de nummers en vanzelfsprekend vliegen de catchy refreinen uit de bocht. Die twist maakt B&S anders en uniek.” (Konkurrent)

Lees hier de 3voor12 recensie van het optreden dat Belle & Sebastian gaf tijdens Motel Mozaique 2002.