fbpx

Beeldende kunst tijdens MM11

Motel Mozaïque (MM) is niet alleen maar een meerkunstenfestival waarbinnen verschillende culturele instellingen samenwerken met het doel het publiek een inspirerende programmering aan te bieden. MM toont ook betrokkenheid bij de stad, noem het liefde voor de stad een stad die ook het negatieve imago ‘moordstad nr.1 van Nederland’ met zich meedraagt. Het programma van MM hult de stad in een ander jasje; levendigheid, vriendelijkheid en mogelijkheden tot reflectie.

De beeldende kunstprogrammering biedt dit jaar onder meer een unieke multi disciplinaire invulling van de nieuwe videowall in de hal de Schouwburg met in het hart van het filmprogramma de documentaire ‘Messages from Paradise’ van Daniela Swarowsky. Een kunstroute door de stad biedt zicht op nieuwe en potentiële samenwerkingsverbanden tussen private partijen en kunst en cultuur. Samenwerkingen die als doel hebben het stadspubliek levendigheid, vriendelijkheid en bijzondere kwaliteiten te bieden.

Spoedig maken we de kunstenaars en expositieruimtes die dit jaar onderdeel zijn van MM bekend! Al bekend is dat er werk te zien is van Birgit Verwer, Daniela Swarowsky en Risk Hazekamp.