fbpx

Alleen nog vrijdagtickets beschikbaar

Wat tof dat jullie er zoveel zin in hebben! De laatste zaterdagtickets en passe-partouts vlogen de deur uit. Dit betekent dat er alleen nog dagtickets voor vrijdag 7 april beschikbaar zijn. Op vrijdag krijg je de kans onder andere Thundercat, Warhaus, Grandaddy, Klangstof, Serpentwithfeet en ruim 25 andere acts te zien op zes verschillende locaties in het centrum van Rotterdam: van WORM tot Rotterdamse Schouwburg.

Een greep uit de line-up van vrijdag

Thundercat: Thundercat produceerde jarenlang albums voor onder andere Kendrick Lamar, Flying Lotus, Kamasi Washington en Erykah Badu. Hij heeft inmiddels de coulissen verlaten en gaat resoluut voor 70’s jazz fusion. Pitchfork classificeert het onder “The best new music”.


World of WORM: een plek die geboren is onder de sterren van punk and futurisme. Je komt terecht in de bruisende, liefdevolle sfeer van WORM’S Avantgardistische Staat en in een DIY-pretpark waar kunst het wapen is. Met optredens van o.a. Happyness, Altin Gün, Wolf People & Okkultokrati.

Grandaddy: iconische indierockband uit de 90s met fuzzy gitaren en spaced-out synthorgels.


iET & Conny Janssen Danst: 
In deze concert, dans- en videoperformance in één wordt iET bijgestaan door 3 muzikanten en twee dansers van Conny Janssen Danst. Samen laten ze je voelen wat het is om lief te hebben, te verliezen en te beslissen waar ze zich bevinden, die Dingen Die Er Echt Toe Doen.

 

& ruim 25 andere acts! 

Bekijk het programma

Grijp je vrijdagticket

Festival news