fbpx

Motel Mozaique ’16

Line-up

Amanda Bergman, Andra Day, BEAU, Cameron A G, Damien Jurado, Dario Tortorelli, De Dansers, De Dood, Enver Husicic, Flying Horseman, Formation, Gwenno, Iguana Death Cult, Jamie Woon, jennylee, Leon Bridges, Lisbeth Gruwez dances Bob Dylan, Marlon Williams, Meatbodies, MY BABY, Naive Set, NAO, Nneka, Pixx, Protomartyr, Samuel Ford, Southbound, Steve Mason, Tale Dolven & Gabel Eiben, The Go! Team, Tourist LeMC, VANT & many more

3voor12 sessies

Geniet nogmaals van de sessies die onze mediapartner 3voor12 opnam in Arminius, met o.a. Amanda Bergman, Marlon Williams, Steve Mason, Gwenno, Damien Jurado en Flying Horseman.

Motel Mozaique 2016 in de pers

“De schoonheid duikt op in het onverwachte.
Motel Mozaique is Rotterdam op zijn best en breedst.”

“Anders dan de meeste pop- en kunstenfestivals dient het Rotterdamse Motel Mozaique een hoger doel. Het brengt creatieve mensen bijeen die de stad als gastvrije, multifunctionele festivallocatie boven zichzelf uit laten stijgen.”

“Een festival dat zich niet gek liet maken door hypes en sterren, maar Rotterdam transformeerde tot een stad waar alles kan en waar schoonheid in de meest onverwachte hoeken zit.” (NRC)

“Gelukkig staat Motel Mozaïque er juist bekend om niet altijd de makkelijkste muziek te kiezen, en weet het publiek dit ondertussen ook. Want wie wel de moeite blijft nemen, wordt zo nu en dan rijkelijk beloond.” (3voor12)

“‘Wat is Rotterdam toch een prachtige stad’, dat moet menig bezoeker denken na het bezoeken van Motel Mozaïque 2016 en dat is precies de bedoeling.” (OOR)

“Een verrassend, gastvrij belevingsfestival was Motel Mozaïque al. Natuurlijk tast het ook tijdens de 16e editie nieuwe grenzen af.” (Metro)

“Van een souldiva tot en met snoeiharde postpunk.”

“Bij Motel Mozaïque wordt niet alleen escapistisch genoten maar gaat het ook nog ergens over.” (Muzine)

“Rotterdam is natuurlijk altijd al fijn, maar nog net wat fijner als festival Motel Mozaïque bezit neemt van de stad. Met dit jaar een nog verder verbreed muziekprogramma dan afgelopen jaren, vol enkele aanstormende talenten, op KtH reeds geliefde artiesten (Damien Jurado, Protomartyr, Meatbodies) en bijzondere projecten (Spinvis & Mauro Pawlowski, Maarten Vos & Gregory Frateur).” (Kicking the Habit)

“Broeder Dieleman zien optreden op het lawaaiige Kleinpolderplein, het vergaste verkeersknooppunt van Rotterdam en een vervloekte plek die bijna mooi is van lelijkheid, is een bijzondere ervaring. Met dit soort eigenzinnige performances weet Motel Mozaïque zich al jaren uitstekend te onderscheiden van andere popfeestjes.” (Kindamuzik)

“Op 8 en 9 april staat de binnenstad van Rotterdam in het teken van Motel Mozaique. Het steeds uitdijende en haarscherpe programma blijft een van de smaakmakers van het Nederlandse festivallandschap. Een bezoekje is een uitgelezen kans voor iedere muziek-, cultuur- en kunstliefhebber die zich afvraagt waarom wij het hoofdkwartier van de redactie van dit blad naar de Maasstad hebben verplaatst.” (The Daily Indie)

“Het leukste Rotterdamse muziekweekend van het jaar!” (De Havenloods)

“Motel Mozaïque daagt de liefhebbers van avontuurlijke muziek uit met een imposante programmering.” (Uitagenda)

“Rotterdam bewijst dat het zelfs een wandeltocht cool kan maken. Door de gidsen van Motel Mozaique Festival zie je Rotterdam van een totaal andere kant.” (Esquire)