fbpx

Bazar Curieux 2005

Met o.a. Jose Gonzalez, The Go! Team, Martha Wainwright, Arsenal, Hanne Hukkelberg, Lederhosen Lucil, Envelopes, Syd Matter, Freeform Five

Bazar Curieux 2005 in de pers

AD/RD
“Onbekend, toch onmiddelijk bemind. Bazar Curieux mikte zaterdagavond in Nighttown bij de zesde editie op een hele rits met vraagtekens omringde nieuwkomers en trof daarbij veelal de roos.”

KindaMuzik
“… dat is ook het leuke van Bazar Curieux: veel onbekende namen en verrassingen. Het programma was op zijn minst erg dapper te noemen. Er was een grote verscheidenheid van speelse indie, progressieve electronica en interessante singer-singwriters. Dat is de 12 euro meer dan waard.”

8WEEKLY
“Wat is Bazar Curieux zonder Curiosa? In de kelder van de Nighttown kunnen bezoekers zich weer kind voelen in het Poesjes Speelgoed Paradijs. Nou ja, kind… Je moet wel boven de achttien zijn om de luchtige humor van alle vrouwelijke geslachtsorganen hier in te kunnen zien. Nieuwsgierige bezoekers overwinnen hun schroom met allerlei creatieve spelletjes met bizarre namenm, zoals de Spleetjes Spirograaf, Muschi Memory of Klitje Kleuren.”

OOR
“De zesde editie van het nieuwlichtersfestival Bazar Curieux kan de geschiedenisboeken in als bijzonder geslaagd.”

“Tegen de tijd dat dj’s gaandeweg de plaats van de muzikanten in nemen heeft het nut van deze bijzonder avontuurlijke Bazar Curieux zich al lang weer bewezen. Met de complimenten aan de samensteller.”