Activiteiten

03/02/10

De activiteiten van
de Stichting Motel Mozaique

Motel Mozaïque Festival

Het meerdaagse interdisciplinaire kunstenfestival dat door zowel pers als publiek geroemd wordt om de immer scherpe programmering. Op 19, 20 en 21 april 2018 vindt het voor de 18e keer plaats op diverse locaties in de Rotterdamse binnenstad (Rotterdamse Schouwburg, Rotown, Paradijskerk o.a.). In het najaar van 2017 worden de eerste namen bekend gemaakt en start de early bird kaartverkoop.

Motel Mozaïque Concerts

Motel Mozaïque organiseert sinds 2012 in nauwe samenwerking met Rotown, de Rotterdamse Schouwburg, de Doelen, LantarenVenster, BIRD, Annabel en de Maassilo popconcerten in Rotterdam. Afgelopen jaren werden succesvolle shows gedaan met uiteenlopende artiesten als Balthazar, The Cinematic Orchestra, De Staat, De Jeugd Van Tegenwoordig, Opgezwolle, Typhoon, dEUS, Triggerfinger, Lamb, Lapsley, Spinvis, Yann Tiersen, EELS, Seasick Steve, James Vincent McMorrow, Tori Amos, Maceo Parker, The Kyteman Orchestra, Tindersticks, Snarky Puppy, Tinariwen en Blaudzun. Kijk hier voor het actuele overzicht van concerten.

Fabrique Mozaïque

Op zaterdag 2 september 2017 stelt Fabrique Mozaïque in M4H voor de derde maal het avontuurlijke en dynamische havengebied Merwe-Vierhavens (M4H) centraal. De rappers Winne, Ruyzdael (het nieuwe project van Ritchie ‘Duvel’ Zebeda) en Yung Nnelg treden op in de Beeldentuin van Joep van Lieshout’s AVL Mundo. Middels verschillende nieuwe ontdekkingsroutes van Parfum de BoemBoem wordt het havengebied verkend en samen met FabCity Rotterdam kunnen bezoekers spelen met de technologie van de toekomst. Fabrique Mozaïque in M4H vindt plaats in het kader van de Wereldhavendagen.

Bazar Curieux

Eendaags festival, dat ook wel ‘het kleine broertje van Motel Mozaïque’ wordt genoemd, staat garant voor een veelheid aan spraakmakende, vreemdsoortige, experimentele acts. De laatste editie van Bazar Curieux vond plaats in 2009, sindsdien staat het festival in de koelkast.