fbpx

24 uur Parfum de BoemBoem

Motel Mozaique’s vaste partner Parfum de BoemBoem trekt tijdens het weekend van 15 en 16 september alles uit de kast voor 24 uur Parfum de BoemBoem! Tim Knol die optreedt op een bouwput. Een nachtelijke tour door Rotterdam Central District. Een party in Hollywood Music Hall. Ontbijten op een festivalterrein. Op de fiets met kunstenaar Erik van Lieshout. Parfum de BoemBoem heeft heel wat in petto tijdens 24 uur cultuur.

Graag tippen we je de bijzondere nachtelijke tour van 15 september om 23:00. Deze Parfum de BoemBoem By Night leidt langs bouwputten en sloopgebieden, met als hoogtepunt een exclusief solo-concert van Tim Knol op bouwput Rotterdam Centraal. De singer-songwriter geniet na zijn grote doorbraakjaar nu eigenlijk van een sabbatical, maar maakt voor deze speciale gelegenheid graag een uitzondering.

Tijdens de route ga je ook de bouwput van parkeergarage Kruisplein in, waar een Workshop Aardmannetjes maken (met klei van 20 meter diepte) plaatsvindt terwijl over het bouwproject wordt verteld. Daarnaast wordt de Test Site Rotterdam aangedaan, met een bezoek aan de Luchtsingel (die tegenwoordig de Schiekade overgaat) en genieten van een heerlijke pul bier in de Biergarten.

Aansluitend op de By Night-route geeft Parfum de BoemBoem een feest in de (naast de Biergarten gelegen) Hollywood Music Hall: Parfum de PartyParty met o.a. Disk-O-Matique!

Lees meer en schrijf je snel in!