fbpx

Rex Orange County, Stacii Samidin, Distinguished Dreams #3 & meer op MOMO17!

We hebben weer een lading nieuwe namen voor je! Het programma is aangevuld met maar liefst 16 nieuwe acts, waaronder het wonderkind Rex Orange County uit Londen en opvallende performances van Francois Chaingnaud en Cie Ayelen Parolin. De talentvolle Rotterdamse kunstenaar en documentairemaker Stacii Samidin is bij ons festival te gast, zijn eerste solo tentoonstelling ‘Societies’ is tijdens Motel Mozaique te bewonderen!

 

Stacii Samidin te gast op Motel Mozaique

Rotterdamse kunstenaar en documentairemaker Stacii Samidin is nadrukkelijk te gast op Motel Mozaique Festival: met zijn eerste solo tentoonstelling ‘Societies’, zijn levenswerk waarbij hij zich voornamelijk focust op groepsidentiteiten en de individuele verhalen erachter. Met deze fotoreeks laat Stacii het publiek kennismaken met realistische beelden van een verborgen wereld binnen onze samenleving, het vermeende stereotype voorbij. Hij won onlangs de grote Rotterdamse fotowedstrijd De Kracht van Rotterdam. Stacii is tijdens Motel ook gastprogrammeur deel van de gidsentochten!

 

Popunie Live presents

Tijdens Motel Mozaique Festival 2017 presenteert Popunie Live vijf talentvolle Rotterdamse acts.

→ Crying Boys Cafe
→ DOOXS

→ The Sweet Release Of Death
→ Junglebae
→ Mitch Rivers

Ook Engels multi-talent Rex Orange County, Stöma en Roelie Vuitton zijn toegevoegd aan de line-up, plus de alternatieve dansnachten met Freeloaders en Dave Grohl & The Topless DJ’s in Rotown.

Performance op Motel Mozaique

In het jaarlijks door de Nederlandse Dansdagen geïnitieerde project Distinguished Dreams werken aanstormende choreografen samen met bekende namen of talenten uit andere disciplines. In de derde editie wordt samengewerkt met Motel Mozaique en zoeken singer-songwriters en choreografen in duo’s de grenzen van hun vakgebied op, tijdens Motel Mozaique Festival tonen zie je het bijzondere resultaat van hun samenwerking.

Distinguished Dreams #3
Shailesh Bahoran & Marike Jager
Hilde Elbers & Dichter
Jesús de Vega & Chai Blaq


En ook deze verbluffende performances zie je op MOMO17
→ 
Dumy Moyi (Francois Chaingnaud)
→ Moeremans & Sons presenteren The Moral Auction
→ La Esclava van Cie Ayelen Parolin

Festival news