fbpx

15 nieuwe namen voor MM15 Festival

Met maar liefst vijftien nieuwe namen voor de vijftiende editie van Motel Mozaique maakt het programma een flinke groeispurt door! De nieuwe muzieknamen zijn Mister & Mississippi (terug met een nieuwe plaat), Låpsley (BBC Sound of 2015), Brett Dennen, Rae Morris (BBC Sound of 2015), Ghostpoet (nieuw album in maart), Denai Moore, Alamo Race Track (terug met nieuwe plaat), Aquilo en Jake Isaac voor wat betreft het avondprogramma, en met Clap! Clap!, Weval, Palmbomen II live en Dollkraut hebben we een serie hotte namen voor het nachtprogramma (electronisch/dance). De andere twee aanwinsten zijn voor het beeldende kunstprogramma: fotograaf Stacii Samidin en documentairemakers Lieke & Bieke.

Eerder waren onder meer Villagers, Purity Ring, The Notwist, Will Butler (Aracade Fire), Ibeyi en Kate Tempest, The Staves, Hypnotic Brass Ensemble, The Districts, Adult Jazz en Rats On Rafts bekend gemaakt voor het festival dat behalve veel muziek ook beeldende kunst, performance en dans programmeert. Motel Mozaique vindt dit jaar plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 april. De kaartverkoop is al in volle gang. Voor het festival zijn zowel dagkaarten voor vrijdag of zaterdag en passe-partouts beschikbaar.

Meer informatie over het programma (maak bovenaan de pagina gebruik van de filter om te zien welke act op welke dag staat)

Luister naar alle MM15 muziekacts via onze playlists: DeezerSpotify of YouTube

Meer informatie over het festival

Tickets!

Festival news