Vrijwilligers gezocht!

19/02/13

Ben jij ook zo enthousiast over het uitgebreide muziek-, kunst- en theaterprogramma van Motel Mozaique maar haalt je bankrekening nu al het einde van de maand niet? Geef je dan op als vrijwilliger!

Vlak voor, tijdens of na het festival (5 & 6 april) kunnen we wel wat extra hulp gebruiken. Vele handen maken immers licht werk! Je kunt bijvoorbeeld worden ingezet voor ticketcontrole, opbouwen van het slaapproject, verzorgen van ontbijt voor de slapers of als zaalwacht in een dienst van maximaal 8 uur. In ruil voor je hulp ontvang je onze eeuwige dankbaarheid, een mooi t-shirt en gratis toegang tot een festivaldag! Op die manier kun je voor nop genieten van de beste performances, spannende gidsentochten en inspirerende beeldende kunst.

Heb je zin om samen met ons Motel Mozaique 2013 tot stand te brengen? Stuur dan snel je NAW gegevens, leeftijd, telefoonnummer en evt. ervaring met vrijwilligen tijdens eerdere Motel Mozaïque edities naar vrijwilligers(at)motelmozaique.nl en je hoort snel van ons!