Zaterdag

  Motel Mozaique Festival 2017

  Parfum de BoemBoem

  Met Blaudzun & Sjarel Ex

  Sneak preview van Collectiegebouw met optreden van Blaudzun

  Neem met Parfum de BoemBoem een kijkje achter de schermen bij een van de meest besproken bouwprojecten van Rotterdam: het Collectiegebouw van Museum Boijmans Van Beuningen! Op de bouwplaats waar het Collectiegebouw gaat verrijzen, vertelt museumdirecteur Sjarel Ex je meer over de totstandkoming en de plannen. Singer-songwriter Blaudzun zal op die plek zijn nummer ‘Rotterdam’ ten gehore brengen, waarna we verder door de stad fietsen om meer te weten te komen over de bouwprojecten die het veelbesproken Rotterdam verder transformeren.

  Benieuwd wat er op het gebied van architectuur speelt in de stad? Ga dan mee!

  Aanmelden

  Voor Motel-Mozaïque-bezoekers zijn deze én alle andere gidstochten gratis op vertoon van je polsbandje. Reserveer vooraf wel voor de tocht via aanmelden@motelmozaique.nl o.v.v. Parfum de BoemBoem. Bezoek je het festival niet dan kun je voor € 10 p.p. (inclusief gebruik fiets) een ticket kopen via parfumdeboemboem.nl

  Praktische informatie

  Datum: zaterdag 8 april 2017
  Startlocatie: Eendrachtsplein, Rotterdam
  Starttijden: 11.30 (vol!) en 14.30 uur (vol!)
  Duur per fietstour: 2,5 uur.

  Over Parfum de BoemBoem

  Rotterdam verandert snel en ingrijpend. Bouwputten, hijskranen en sloopkogels scheppen chaos in het straatbeeld en kondigen een nieuw begin aan. Met zinnenprikkelende wandel- en fietsroutes verleidt Parfum de BoemBoem bewoners en bezoekers van Rotterdam de veranderingen van de stad mee te beleven. De tocht langs het Collectiegebouw is de eerste in een serie routes waarin Parfum de BoemBoem het bouwproces van dit publiek toegankelijke kunstdepot gaat volgen!

   

  Also check