MM zoekt nog steeds vrijwilligers

10/02/16

Ben jij ook zo enthousiast over het uitgebreide muziek-, kunst- en theaterprogramma van Motel Mozaïque 2016 en lijkt het je leuk om deel uit te maken van het team dat dit festival neerzet? Geef je dan op als vrijwilliger!

Vlak voor, tijdens of na het festival (8 & 9 april 2016) kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Je kunt worden ingezet voor bijvoorbeeld de ticketcontrole, artist handling, hulp bij de catering, met je grootste glimlach bij de infobalie, of als pleinwacht op het gezellige Plaza Mozaique. Dit gebeurt in een dienst van maximaal 8 uur. In ruil voor je hulp ontvang je natuurlijk onze eeuwige dankbaarheid, een mooi MM-shirt en natuurlijk gratis toegang tot een festivaldag naar keuze. Wil je eventueel met een groep vrienden vrijwilligen? Geen probleem, er wordt rekening gehouden met je groepje en voorkeur voor werkdagen of tijden! Op die manier kun je voor héél weinig samen genieten van de beste optredens, performances, uitdagende gidsentochten en inspirerende kunst.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Stuur dan snel je NAW-gegevens, telefoonnummer, leeftijd, geslacht, t-shirtmaat en evt. eerdere vrijwilligerservaring bij Motel Mozaïque of een ander festival naar vrijwilligers@motelmozaique.nl. Wij nemen z.s.m. contact met je op!