Motel Mozaique

THE UNEXPECTED EXPECTED

7 & 8 APRIL 2017 ROTTERDAM

De 17e editie van Motel Mozaïque Festival vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017 op de mooiste en tofste locaties in het dynamische centrum van Rotterdam. Thundercat, The Slow Show, Lisa Hannigan, Weyes Blood, Grandaddy, Anna Meredith, The Lemon Twigs, Joep Beving, Ryley Walker, Isaiah Rashad, serpentwithfeet en vele andere artiesten zijn van de partij, jij ook? Het festival wordt op donderdag 6 april geopend met een exclusief cine-concert van tindersticks.

“Het steeds uitdijende en haarscherpe programma blijft een van de smaakmakers van het Nederlandse festivallandschap.” – The Daily Indie

Ontdekkingstocht

Motel Mozaïque is één groot avontuur waarbij je een hoop spannende, relatief nieuwe artiesten op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst ontdekt. Het festival waar je kunt verwachten het onverwachte te gaan ervaren. Ook voor speciale projecten of unieke samenwerkingen en cross-overs ben je er aan het juiste adres. Je kunt op bijzondere wijze overnachten en creatieve gidsen (ver)leiden je langs hun favoriete plekken in de stad.

Programma

De programmering van de 17e editie van Motel Mozaïque Festival, op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017, is er weer een om je vingers bij af te likken: Thundercat, Warhaus, Ryley Walker, Isaiah Rashad, The Slow Show, Lisa Hannigan, Grandaddy, Anna Meredith, serpentwithfeet, The Lemon Twigs, Klangstof, Joep Beving, Weyes Blood en vele anderen zijn van de partij. En natuurlijk weer de tofste performances zoals Dub Love van Cecilia Bengolea & François Chaignaud (Nederlandse première), HOWL van Spinvis en Amos Ben-Tal en Clarity van iET met Conny Janssen Danst. Check het programma voor nog veel meer namen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is in volle gang, koop nu je passe-partout voor vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017 voor 60 euro of een losse dagkaart voor 7 of 8 april voor 37,50 euro.

Blijf op de hoogte

Attend via het Facebookevent en ontvang de laatste nieuwtjes via onze nieuwsbrief.

Playlist MOMO17

Duik in het muziekprogramma met onze Spotify-playlist.

Festival news

Line-up Festival '17

Performance

Wie de laatste ontwikkelingen op het gebied van theater en dans wil zien zit elk jaar goed bij Motel Mozaique! De spannendste performers uit binnen- en buitenland die het DNA van het festival uitdragen; stoer, avontuurlijk, alternatief, veelbelovend. De artiesten zoeken de grenzen op van disciplines, de randen van de samenleving en interacties met het publiek.

Iedere editie wordt de lijst van internationale namen die eerder op het festival hebben opgetreden weer aangevuld. Het grootste compliment voor het festival komt van onze internationale gasten die de sfeer en open houding van het publiek ongekend vinden en de juiste boost geeft om in hun performances tot het uiterste te gaan. Ervaar het zelf!

Partners