Magazine

Kim Janssen Playlist

Magazine

Stacii Samidin over Societies

Magazine

STUFF. Playlist

Motel Mozaique

THE UNEXPECTED EXPECTED

MOMO18 👉🏼 19, 20 en 21 april Rotterdam

In april 2017 vierden we de 17e editie van Motel Mozaïque Festival in het dynamische centrum van Rotterdam. Thundercat, Lisa Hannigan, The Lemon Twigs, Bart Hess, Joep Beving, Zebra Katz en ruim 70 andere acts waren van de partij. Jij volgend jaar ook?

"Gewone popfestivals zijn er al genoeg en Motel Mozaïque 2017 deed recht aan Rotterdam als veelzijdige kunststad." - NRC

Explore

“Gewone popfestivals zijn er al genoeg en Motel Mozaïque deed recht aan Rotterdam als veelzijdige kunststad.” NRC

”Stuk voor stuk waren de muzikanten op Motel Mozaïque Festival ieder op hun eigen manier buitenbeentjes – en dat is hier beslist bedoeld in positieve zin.”Trouw

Ontdekkingstocht

Motel Mozaïque is een groot avontuur waarbij je een hoop spannende, relatief nieuwe artiesten op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst ontdekt. Overnacht op een bijzondere plek met het project Slapen in Kunst en laat je door onze gidsen (ver)leiden langs de rafelranden van de stad. The unexpected expected!

MOMO18

Ga in 2018 ook mee op avontuur met Motel Mozaïque Festival door Rotterdam. De 18e editie van het multidisciplinaire festival vindt plaats op 19, 20 en 21 april 2018. Als eerste een early bird scoren én nieuwe namen ontdekken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Terugblik MOMO17 // Programma

De programmering van de 17e editie van Motel Mozaïque Festival, op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017, was er weer een om je vingers bij af te likken: Thundercat, Warhaus, Ryley Walker, Isaiah Rashad, The Slow Show, Lisa Hannigan, Grandaddy, Anna Meredith, serpentwithfeet, The Lemon Twigs, Klangstof, Joep Beving, Weyes Blood en vele anderen zijn van de partij. En natuurlijk weer de tofste performances zoals Dub Love van Cecilia Bengolea & François Chaignaud (Nederlandse première), HOWL van Spinvis en Amos Ben-Tal en Clarity van iET met Conny Janssen Danst. Check het programma voor nog veel meer namen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van MOMO18 en haar laatste nieuwtjes en bevestigingen? Attend via het Facebookevent of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Playlist MOMO

Nagenieten van MOMO17? Duik in het muziekprogramma met onze Spotify-MOMO17-playlist.

Festival news

Line-up Festival '17

Performance

Wie de laatste ontwikkelingen op het gebied van theater en dans wil zien zit elk jaar goed bij Motel Mozaique! De spannendste performers uit binnen- en buitenland die het DNA van het festival uitdragen; stoer, avontuurlijk, alternatief, veelbelovend. De artiesten zoeken de grenzen op van disciplines, de randen van de samenleving en interacties met het publiek.

Iedere editie wordt de lijst van internationale namen die eerder op het festival hebben opgetreden weer aangevuld. Het grootste compliment voor het festival komt van onze internationale gasten die de sfeer en open houding van het publiek ongekend vinden en de juiste boost geeft om in hun performances tot het uiterste te gaan. Ervaar het zelf!

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

Partners