Fabrique Mozaique / News
StudioRoosegaarde

(nederlands) Parfum de BoemBoem routes tijdens Fabrique Mozaique

30-07-2015

(nederlands) Op zaterdag 5 september staat er een ontdekkingstocht door een avontuurlijk en dynamisch stukje Rotterdam op het programma: het Merwe-Vierhavensgebied (M4H). Op de kades van deze voormalige sap- en fruithaven worden volop nieuwe economische en culturele activiteiten ontwikkeld.

Buy tickets
Fabrique Mozaique / News
MMF_medium_web_01

(nederlands) Fabrique Mozaique in M4H

29-07-2015

(nederlands) De tweede editie van Fabrique Mozaïque komt eraan! Op zaterdag 5 september 2015 in het M4H gebied in de haven van Rotterdam, met o.a. Rats On Rafts op Het Val van De Hef, BinnensteBuiten met Kyteman, Parfum de BoemBoemroutes en de Baby Tour door de Gidsen van Motel Mozaique.

Buy tickets
Fabrique Mozaique / News
Kyte

(nederlands) Kyteman BinnensteBuiten gekeerd

29-07-2015

(nederlands) BinnensteBuiten is een interviewserie waarin het publiek de mens achter de muziek leert kennen. In een relaxte setting wordt de artiest geïnterviewd over zijn dromen, inspiraties en muzikale achtergrond. De volgende gast is een vaste gast van Motel Mozaique: Colin Benders ofwel Kyteman.

Buy tickets
Fabrique Mozaique / News
David (Rats of Rafts) De Hef BW-7 - zoom

(nederlands) Concert Rats On Rafts op Het Val van De Hef

29-07-2015

(nederlands) Rats On Rafts lanceerden hun nieuwe album Tape Hiss tijdens Motel Mozaique ’15. Dit optreden was zo sterk dat we ze graag opnieuw live willen horen! Ditmaal op een speciale locatie, namelijk Het Val van De Hef. Dit monument wacht momenteel op restauratie in het M4H gebied en fungeert daar als prachtig podium.

Buy tickets
News
grens+nederland+belgie

(nederlands) Nieuw muziekproject GrensGeluid van start!

28-07-2015

(nederlands) GrensGeluid, een nieuw muziekproject van BesteBuren, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en Motel Mozaique is deze week van start gegaan! Een Vlaamse en Nederlandse muzikant krijgen de kans om een aantal weken samen te werken, elkaar te inspireren en grenzen te verkennen.

Buy tickets
News
PALMBOMEN_II_PRESSPIC_004_CR_CAMILA_SALDARRIAGA

(nederlands) Motel Mozaique & Rotown stage op Blijdorp Festival

23-07-2015

(nederlands) Tijdens het Blijdorp Festival op zaterdag 15 augustus in het Roel Langerakpark host Motel Mozaique samen met Rotown Rotterdam een stage met elektronische live acts en bands, waaronder Palmbomen II (live), STUFF. (live) en NoizBoiz (DJ-set).

Buy tickets
Concert / News
Kyteman Jam Sessions @ Schouwburg by RH-3872 (2)

(nederlands) Kyteman’s The Jam Sessions met opnames uit Rotterdam

22-07-2015

(nederlands) Op het nieuwe album van The Kyteman Orchestra​, The Jam Sessions, staan maar liefst drie nummers die zijn opgenomen tijdens het concert dat wij met Motel Mozaique in de Rotterdamse Schouwburg​ organiseerden (april 2014). Je kunt het 3-delige album (!) nu luisteren via Spotify​.

Buy tickets
Concert / News
How To Throw a Christmas Party (Photo Credit Mcklin) (2)

(nederlands) How To Throw A Christmas Party

08-07-2015

(nederlands) Hallelujah! Je kon er de klok op gelijk zetten: geen kerst is compleet zonder die weird & wonderful kerstavaganza How To Throw A Christmas Party. Vijfentwintig muzikanten komen uit alle hoeken van het land om het begrip kerstfeest buitengewoon originele inkleuring te geven.

Buy tickets
Concert / News
Tindersticks_c_ChristopheAgou

(nederlands) Tindersticks met nieuw album naar de Doelen

30-06-2015

(nederlands) De Britse band Tindersticks keert begin 2016 terug naar Rotterdam. Op zondag 28 februari presenteert Motel Mozaique de groep rondom frontman Stuart Staples in de Doelen. De show valt samen met de release van een nieuw album waaraan momenteel de laatste hand wordt gelegd.

Buy tickets
Festival / News
dEUS (c) Alvaro G Montalvo (2)

(nederlands) dEUS met Soft Electric Tour naar Rotterdam

22-06-2015

(nederlands) De Belgische rock- en indieband dEUS keer dit najaar terug naar Nederland voor een uitgebreide tournee. Op dinsdag 1 december 2015 presenteren Motel Mozaique en Rotown de dEUS Soft Electric Tour in de Rotterdamse Schouwburg.

Buy tickets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* = required field