Concert / News
facebook (2)

(nederlands) Eigen Facebook pagina voor MM Concerts

30-09-2015

(nederlands) Zojuist hebben we voor Motel Mozaique Concerts een eigen plekje gereserveerd op Facebook! ‘Like’ de Concerts pagina en blijf op de hoogte van alle concerten die wij binnenkort in Rotterdam organiseren, zoals Balthazar, dEUS, tindersticks, Ane Brun, K’s Choice en De Staat.

Buy tickets
Concert / News
DeStaat-by-Isabelle-Renate-la-Poutré-(3)

(nederlands) De Staat komt naar Annabel

28-09-2015

(nederlands) Op zaterdag 13 februari 2016 presenteren Motel Mozaique en Rotown De Staat in de nieuwe Rotterdamse popzaal Annabel. De kaartverkoop voor deze show is direct gestart! En check gelijk de geniale nieuwe video van De Staat: Witch Doctorrrrr

Buy tickets
Concert / News
Winterdagen De Keuze 2015 -8308

(nederlands) Fotoverslag Winterdagen & Friends II

28-09-2015

(nederlands) Met o.a. Jordy Dijkshoorn van De Likt, Rob van Gameren van The Yes Please en Geert van Emden.

Buy tickets
Concert / News
TINDERSTICKS_small_size_RGB_liggend

(nederlands) Nieuwe single Tindersticks

23-09-2015

(nederlands) ‘We Are Dreamers!’ is de schitterende nieuwe single van Tindersticks en tevens voorbode van hun tiende studio-album ‘The Waiting Room’ (en gelijknamige filmproject) dat op 22 januari ’16 verschijnt. In We Are Dreamers! hoor je naast Stuart Staples ook Jehnny Beth van Savages.

Buy tickets
Concert / News
GersonMain_web2 (2)

(nederlands) Gratis optreden Gerson Main tijdens De Keuze

23-09-2015

(nederlands) Op vrijdag 25 september om 21.30 uur speelt Gerson Main (o.a. bekend van De Beste Singer-Songwriter van Nederland en uit de band van Akwasi) samen met zijn begeleidingsband The Experience op Festival De Keuze in de hal van de Rotterdamse Schouwburg, entree is helemaal gratis!

Buy tickets
Concert / News
DeLikt_RubenHamelink_simon

(nederlands) De muzikale vrienden van Winterdagen

21-09-2015

(nederlands) In de laatste week voor het optreden van Winterdagen & Friends II maakt frontman Mink Stekelenburg elke dag een muzikale gast bekend in het Facebook event. De teller staat momenteel op vijf en er volgen nog drie vrienden.

Buy tickets
Festival / News
binnenweg

(nederlands) Ontdek het lekker zelf gidsentochten

19-09-2015

(nederlands) Vaak krijgen wij te horen dat bezoekers van het Motel Mozaique Festival graag nog wat meer van het gidsenprogramma hadden willen beleven maar dat zij door overlap in gidsentochten niet alles hebben kunnen meemaken. Daar hebben wij nu een oplossing voor: ‘Ontdek het lekker zelf!’ gidsentochten.

Buy tickets
Festival / News
Jake Isaac - Motel Mozaique 2015 - Paradijskerk (credits: Ruben Hamelink)

(nederlands) Stille Nacht met Jake Isaac, Isbells en Ben Caplan

16-09-2015

(nederlands) Festival Stille Nacht wordt dit jaar wederom door onze vrienden van Rotown naar Rotterdam gehaald! De eerste namen zijn inmiddels bekend: o.a. voormalig MM gasten Jake Isaac, Ben Caplan en Isbells komen daags voor de kerst spelen in Rotown, Paradijskerk en Arminius.

Buy tickets
Concert / News
Klein - Seasick Steve -9293

(nederlands) Fotoverslagen Triggerfinger en Seasick Steve

14-09-2015

(nederlands) Wat een te gekke shows hadden wij deze week!

Buy tickets
Festival / News
0308premcoverrr

(nederlands) Podiumkunstenfestivals luiden noodklok

14-09-2015

(nederlands) Er is grote erkenning voor de unieke functie van podiumkunstfestivals op onder meer het gebied van talentontwikkeling en publieksbereik. Ook de financiële nood wordt erkend. De financiële impuls voor alle landelijke podiumkunstfestivals samen in de nieuwe cultuurnotaperiode: € 610.000.

Buy tickets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* = required field