Fabrique Mozaique / News
MMF_medium_web_04

(nederlands) Programma en tijden Fabrique Mozaique in M4H

02-09-2015

(nederlands) Tijdens Fabrique Mozaïque – een spin-off van het Motel Mozaïque Festival – staat het M4H-gebied (Merwe-Vierhavens) centraal. Op zaterdag 5 september ’15 verkennen we dit avontuurlijke en dynamische havengebied middels verschillende routes en er vinden diverse optredens plaats.

Buy tickets
Fabrique Mozaique / News
Kyte_Modular_web

(nederlands) Kyteman geeft sneak preview van nieuwe muziek

01-09-2015

(nederlands) Tijdens ADE geeft Colin Benders aka Kyteman samen met Nobody Beats The Drum frontman Sjamsoedin een spectaculaire modulaire showcase, elektronische muziek zo live als het wordt. A.s. zaterdag vertelt Colin bij BinnensteBuiten uitgebreid over deze nieuwe muzikale koers en liefde en krijgen we een voorproefje.

Buy tickets
Fabrique Mozaique / News
MMF_medium_ratsonrafts_05

(nederlands) Programma update Fabrique Mozaique in M4H

01-09-2015

(nederlands) Het programma van Motel Mozaique spin-off Fabrique Mozaique, dat op zaterdag 5 september ’15 in het havengebied M4H plaatsvindt, is flink uitgebreid! En de Parfum de BoemBoem @ M4H routes van 11.30 en 14.30 uur zijn uitverkocht, voor de By Night route om 22.00 uur zijn nog wel tickets verkrijgbaar.

Buy tickets
Fabrique Mozaique / News
Convoi Exceptional_MM15

(nederlands) Drie nieuwe gidsentochten voor Fabrique Mozaique

28-08-2015

(nederlands) We hebben zojuist drie nieuwe gidsentochten toegevoegd aan het programma van Fabrique Mozaique in M4H: de architectuur van M4H, Bad News Good Food en Kruimeltocht (van globaal naar lokaal). Plus Convoi Exceptional komt spelen voor de jongste bezoekers tijdens de Baby Tour!

Buy tickets
Fabrique Mozaique / News
MMF_medium_kyteman_06

(nederlands) Kyteman BinnensteBuiten gekeerd in live-interview

26-08-2015

(nederlands) BinnensteBuiten is een interviewserie waarin het publiek de mens achter de muziek leert kennen. In een relaxte setting wordt de artiest geïnterviewd over zijn dromen, inspiraties en muzikale achtergrond. Als onderdeel van Fabrique Mozaique ontvangt BinnensteBuiten op 5 september Colin ‘Kyteman’ Benders!

Buy tickets
Fabrique Mozaique / News
David (Rats of Rafts) De Hef BW-7 - zoom

(nederlands) Concert Rats On Rafts op Het Val van De Hef

26-08-2015

(nederlands) Rats On Rafts lanceerden hun nieuwe album Tape Hiss tijdens Motel Mozaique ’15. Dit optreden was zo sterk dat we ze graag opnieuw live willen horen! Ditmaal op een speciale locatie, namelijk Het Val van De Hef. Dit monument wacht momenteel op restauratie in het M4H gebied en fungeert daar als prachtig podium.

Buy tickets
Fabrique Mozaique / News
StudioRoosegaarde

(nederlands) Parfum de BoemBoem routes tijdens Fabrique Mozaique

30-07-2015

(nederlands) Op zaterdag 5 september staat er een ontdekkingstocht door een avontuurlijk en dynamisch stukje Rotterdam op het programma: het Merwe-Vierhavensgebied (M4H). Op de kades van deze voormalige sap- en fruithaven worden volop nieuwe economische en culturele activiteiten ontwikkeld.

Buy tickets
Fabrique Mozaique / News
MMF_medium_web_01

(nederlands) Fabrique Mozaique in M4H

29-07-2015

(nederlands) De tweede editie van Fabrique Mozaïque komt eraan! Op zaterdag 5 september 2015 in het M4H gebied in de haven van Rotterdam, met o.a. Rats On Rafts op Het Val van De Hef, BinnensteBuiten met Kyteman, Parfum de BoemBoemroutes en de Baby Tour door de Gidsen van Motel Mozaique.

Buy tickets
News
grens+nederland+belgie

(nederlands) Nieuw muziekproject GrensGeluid van start!

28-07-2015

(nederlands) GrensGeluid, een nieuw muziekproject van BesteBuren, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en Motel Mozaique is deze week van start gegaan! Een Vlaamse en Nederlandse muzikant krijgen de kans om een aantal weken samen te werken, elkaar te inspireren en grenzen te verkennen.

Buy tickets
News
PALMBOMEN_II_PRESSPIC_004_CR_CAMILA_SALDARRIAGA

(nederlands) Motel Mozaique & Rotown stage op Blijdorp Festival

23-07-2015

(nederlands) Tijdens het Blijdorp Festival op zaterdag 15 augustus in het Roel Langerakpark host Motel Mozaique samen met Rotown Rotterdam een stage met elektronische live acts en bands, waaronder Palmbomen II (live), STUFF. (live) en NoizBoiz (DJ-set).

Buy tickets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* = required field