Vrijwilligers

Vrijwilligers
gezocht voor het MM’15 Festival!

Ben jij ook zo enthousiast over het uitgebreide muziek-, kunst- en theaterprogramma van Motel Mozaïque en lijkt het je leuk om samen met een superteam dit veelzijdige festival neer te zetten?
Geef je dan op als vrijwilliger!

Vlak voor, tijdens of na het festival (10 & 11 april 2015) kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Je kunt worden ingezet voor bijvoorbeeld de ticketcontrole, op- & afbouw van het slaapproject, het verzorgen van een lekker ontbijtje voor de slapers of als zaalwacht in een dienst van maximaal 8 uur. In ruil voor je hulp ontvang je natuurlijk onze eeuwige dankbaarheid, een mooi MM-shirt en natuurlijk gratis toegang tot een festivaldag! Op die manier kun je voor héél weinig genieten van de beste optredens, performances, uitdagende gidsentochten en inspirerende beeldende kunst.

Heb je zin om samen met ons Motel Mozaïque 2015 tot stand te brengen? Stuur dan snel je NAW-gegevens, telefoonnummer, leeftijd, geslacht, t-shirtmaat en evt. eerdere vrijwilligerservaring bij Motel Mozaïque of een ander festival naar vrijwilligers@motelmozaique.nl. Wij nemen eind februari contact met je op!